Bio Sculpturer Gel / EVO2

Bio Sculpture Gel er et unikt negelsystem. Bio Sculpture Gel er en polymetrisk gel. Det vil si at den er en type høygradig plast av samme type som blir brukt til øyelinser, hofteproteser eller hvite tannfyllinger. På grunn av dette vil du som kunde, enten du forsterker eller lager en forlengning på dine negler, få en fleksibel og sterk negl.

Bio Sculpture Gel er formulert totalt ulikt alle andre geler og pudder systemer i verden. Gelen inneholder ingen acrylmonomer og er sammensatt med formål å gi styrke og næring til den naturlige neglen. Den er så fleksibel at har man mistet en negl, så kan den bygges opp på ny med Bio Sculpture Gel.

Gelen er luktfri og krever minimalt med filing og kan fjernes fra naturneglen uten å files av. Vår spesial komponerte gel-remover løser gelen forsiktig fra naturneglen.

EVO2 er en  gele på flaske. Den finnes i bace gel, ca 60 permanente farger og matt  top coat og høy glans  top coat.  Evo bace er en 100% ren gele . Den er verdens første oksygenerende base, herdes til en glatt finish, tilbyr sterk fleksibel støtte som forhindrer skade på negleplaten. Fjernes lett på 10-15 min.