Om Fix Negledesign

Fix Negledesign eies og drives av Gry Sundsvik Aanensen. Fix Negledesign ble etablert i 2000. . Hos Fix Negledesign   kan vi tilby alt innen neglepleie  med det unike neglesystemet Bio Sculpture Gel. og den nye EVO2 gelpolish lakk på flaske.  Vi tilbyr forsterkninger med blant annen fransk manicure, permanent farge med 190 forskjellige farger, forlengninger, silkeforlengning, manicure lakk og fil, forsterkning på tær for å nevne noe. Vi holder også kurser innen negledesign for nybegynnere, negledesignere, fotterapeuter, hudpleiere og frisører.

Hos Fix Negledesign satser vi stort på service og kvalitet for våre kunder. For oss er det viktig at kunden blir ivaretatt og er i fokus.

Vårt mål er til enhver tid å være oppdatert på nyheter og kunnskap innenfor vårt felt. Derfor er vi flere ganger i året på kurs og samlinger for å lære om nye teknikker og høste nye ideer, slik at vi kan tilby kundene et enda større mangfold innen negledesign, For oss er det viktig å opprettholde en høy kompetanse og gi kunden et rikholdig tilbud innen negledesign enten det er til hverdags, bryllup eller fest.

Vi holder også kurser innen negledesign på vårt kurssenter i Markensgt 2

Fix Negledesign
Markensgt. 2
Spa-Senteret
4610 Kristiansand S
Telefon: 38 10 80 08

Vi holder til nederst i Markens, i Markensgate 2, i samme lokaler som Renates Dagspa og Tango Carmasi.

Besøk oss også på Facebook og #Instagram.